Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jesper Sylvest kører Honda

Danish
Touringcar
Challenge 

15/12/06 

- for Hartmann Honda Racing
Efter to måneders overvejelser og forhandlinger har Jesper Sylvest truffet sin beslutning for den kommende sæson i Danish Touringcar Championship. Valget faldt på en Honda Accord Euro-R, som indsættes af Hartmann Honda Racing.
 

”Jeg vil jo gerne ud at køre forhjulstrækker igen, og jeg mener, at Hondaen er en rigtig god bil, og den har vist gode takter. Samtidig er Hartmann Honda Racing et topprofessionelt team, men samtidig også et team som mit eget gamle, nemlig et med et solidt fodfæste på jorden. Det er et godt sammentømret team med en god ånd. Jeg har snakket med Hans Hartmann hen over sæsonen og ud fra det jeg har set og fornemmet, så er dette valg det rigtige for mig,” siger racerkøreren fra Jægerspris, der også har overvejet andre muligheder i Danish Touringcar Championship.

”Jeg havde også et tilbud liggende fra et andet team, men forleden var jeg på besøg hos JAS Motorsport i Italien, der var ved at klargøre bilerne til næste år, og det har ikke gjort det mindre positivt for mig,” forklarer Jesper Sylvest om sit valg. ”Samtidig er Honda Danmark også involveret i teamet, og det er rart med et team, hvor der både er en importør med og så en racerfabrik som JAS Motorsport. Jeg har fået et godt tilbud fra Hartmann Racing, og da min hovedsponsor Becher-Madsen Service støttede op om projektet, var det bare et spørgsmål om at få fattet kuglepennen og skrive under.”


Teamejer Hans Hartmann (tv), Honda-direktør Mikael Larsen og Jesper Sylvest (th) efter indgåelsen af aftalen.
(Foto: Motorsporten.dk)

2006 var noget af en prøvelse og skuffelse for Jesper Sylvest, der aldrig rigtig blev ordentlig dus med den baghjulstrukne BMW 320i E46, som Casper Elgaard tidligere havde vundet en DTC-titel med. Men bag rattet af Hartmann Honda Racings forhjulstrukne Accord føler han, at han er tilbage på rette spor.

”Min 2006-sæson gjorde, at jeg begyndte at få en mærkelig fornemmelse i maven, og folk begyndte også at stille spørgsmålstegn ved, om mit talent var ved at være opbrugt,” indrømmer Jesper Sylvest. ”Men så snart jeg havde kørt 6-8 omgange i Hondaen på Padborg Park, var jeg hurtig med det samme og kørte på tider, der havde rakt til at komme i den anden shoot out-runde.”

På baggrund af denne oplevelse er Jesper Sylvest da heller ikke i tvivl om sin målsætning.

”Jeg kører med i privat cuppen, og der er mit mål at slutte i top 3. Det er mit mål, helt ærligt, og jeg vil også køre for at være i top 10 generelt. Med alle de nye biler, der kommer, så er det lidt at skyde i blinde, men jeg mener, at det er realistisk,” siger han. ”Jeg kan ikke vente til det bliver forår. Jeg er klar!”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
 • Hans Hartmann Petersen
 • Jesper Sylvest
 • Hartmann Racing
 • Sylvest Motorsport
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her