Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Di Resta afviser rygter

DTM 
15/12/06 

DTMTidligere på ugen kunne Essex Invest fortælle at Casper Elgaard ikke får et sæde i DTM i 2007 da det i stedet går til Mercedes' egen protegé, skotten Paul di Resta. Men det bliver afvist fra den skotske lejr.
 

Ifølge skottens egen manager er der ikke underskrevet en kontrakt. "Mercedes har ikke taget nogen beslutning, og der er stadig flere åbne muligheder som jeg ser det. Jeg er dog sikker på at det bliver afklaret indenfor de næste uger," lyder det.

Paul di Resta sejrede i det europæiske Formel 3-mesterskab og har været på Estoril for at teste en Mercedes. Han er dog storfavorit til at få et sæde i DTM, men menes også fortsat at være på jagt efter et sæde i GP2. Her er en del af de gode pladser dog ved at være besat.

Benji

Læs mere om:
  • Paul Di Resta
  •