Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Julekalender - 17. december

Diverse 
17/12/06 

"Nicht altid optimal!"
 


(Grafik: Ulrik Them Poulsen)

Det er nu sæson for kåringer af enhver art: "Årets bedste", "Årets nye håb" osv.

Hvis der fandtes en kåring som "Danmarks uheldigste racerkører", så var "der Kurt" Thiim et oplagt emne. Hvor tit har vi ikke hørt om tekniske defekter som har kostet en sikker sejr eller i det mindste en podieplacering. Den sympastiske sønderjyde er på bedste H.C. Andersen manér gået så grueligt meget igennem! Nu må det da snart lysne. I 2005 skulle Kurt Thiim have kørt for K-Motorsport i Audi, desværre valgte Audi at satse på STCC...og igen stod "der Kurt" på sidelinjen. Heldigvis var Yokohama/Advan fremme i skoene og fik Kurt i Yokohama Cup i en Peugeot. Desværre kunne Kurt Thiim ikke deltage i alle tællende løb og sluttede som firer.

At evnerne bag et rat ikke fejler noget har Thiim ofte bevist, han kan køre stort set alle biler og tilmed "f****** fast"!

På den positive rekordliste er Kurt Thiim medlem i en eksklusiv klub som kun tæller to medlemmer. Foruden Kurt Thiim er det den femdobbelte DTM-mester Bernd Schneider. De to er de eneste som har præsteret at vinde både det (dengang) meget prestigefyldte tyske Formel 3 mesterskab og DTM mesterskabet.

Them