Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel BMW

Jack Lemvard søger støtte

Formel BMW 
16/12/06 

- til et sæde i Formel BMW Asia
Jack Lemvard, er I løbet af året blevet lovet mange ting inklusiv testkørsler i Kina, Europa, etc., men intet er det blevet til. Han har helt klart potentiallet til at vinde, og er et kæmpe talent, som bare ikke har den rette financielle opbakning.
 

Vi er nu nogle kører fra Scandinavian som er gået sammen om at prøve, at finde nok penge til at få Jack et sæde i Formel BMW Asien serien, som jo giver en direkte testkørsel i Formel BMW F1 Teamet.

Jack Lemvard har endtil nu vundet alt hvad han har stillet op i, og er klart den bedste kører i Thailand i vores øjne, og for den sags skyld også i Asian, når vi kigger på hans resultater.
Han har kørt fra Tin Srithai mange gange. Srithai blev blev nummer 11 i verdens mesterskabet for Rotax Max, og som nu er fast kører for Birel’s asiatiske afdeling.
Han har kørt fra James Grunwell, mange gange som i år. Grunwell er blevet nummer 4 i Formel BMW serien, og har været på podiet mange gange året igennem.
Han har i sit første år i Toyota Viso saloon car klassen slået bane rekorden med næsten et helt sekund - og jeg kunne blive ved, ingen kan måle sig med denne dreng.

Vi har haft Team Engstler Motorsport til at kigge på Jack, og hans køreevener, og de var heller ikke i tvivel om at han var noget helt specielt, og tilbød med det samme et sæde i deres team, hvis vi kunne finde nok sponsorstøtte til en sæson.

Vi har kontaktet Danish - Thai Chamber of Commerce, og vi prøver i øjeblikket med flere andre Scandinaviske virksomheder i Asian, for at se om vi kan få nok støtte.

Det eneste vi beder om er at firmaerne, siger hvormegt de vil støtte med, hvis vi kan skaffe nok penge til et sæde til ham. Der skal først betales når vi har samplet nok penge ind, og hvis det ikke lykkes, skal der ikke betales noget.

Det er meget frustrerende at have det hele klart, men at kun mangle pengene, men det er vel det same for mange andre også inden for motorsporten.

Jack er noget helt specielt fordi at han ligner en thailænder, da hans mor er Thai og hans far er Dansk, Jack kan blive den første “Thailænder” i Formel 1 hvis det hele lykkes.

Den eneste Thailænder der for har været med helt fremme var Price Bira i 1935-1950’ern, da han vandt mange løb i Europa, i det man nok dengang sammenlignede med datidens Formel 1 serie.

Thomas Raldorf


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  •