Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Julekalender - 15. december

Diverse 
15/12/06 

Smokey and the Bandit 3
 


(Grafik: Ulrik Them Poulsen)

De fleste bilfans kender de gamle "Smokey and the Bandit" (1+2) film med bl.a. Burt Reynolds, en stor truck med øl, en sort Trans Am og en masse politibiler!

Oplægget til en 3´er blev skrevet i det spanske Grand Prix i 2001. I rollen som Smokey: Mika Hakkinen og Schumacher som "the Bandit"!

Forklaring: Løbet er i sin afgørende fase, faktisk på sidste omgang. Mika Hakkinen fører stort og Schumacher har store problemer med at holde andenpladsen. Ferrari´en kører langsomt. En halv omgang før mål går Mika "Smokey" Hakkinens sejrsdrømme op i røg (McLaren var sposoreret af West, GP´et af Marlboro!) og lidt efter kommer Schumacher "the Bandit" trillende forbi en meget frustreret Hakkinen og "stjæler" noget heldigt sejren..... derfor "Smokey and the Bandit" eller skulle det måske hellere give stof (!) til en ny film med hashguruerne "Cheech & Chong" (Op i røg)!

Martin Møller-Thomsen