Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Stor satsning fra West Coast Racing

Swedish
Touring Car
Championship 

15/12/06 

Ligesom i DTC serien herhjemme, så er også STCC serien i Sverige blevet dyr at deltage i, hvis man vil være med på topplan. Det har West Coast Racing sandet, derfor satser de nu næsten 25 millioner kroner, på at vinde mesterskabet i 2007.
 

Teamchef Dick Jönsson-Wigroth fra WestCoast Racing udtaler:
"Det er vores største satsning hidtil, måske den største i svensk motorsport nogensinde."

Teamet har bestilt tre helt nye BMW 320si E90 racerer, hvoraf de to skal køres af Fredrik Ekblom og Robin Rudholm, den tredje skal 'bare' være reserve racer i teamet.
Fredrik Ekblom, der er 36 år og kommer fra Örebro, er en gammel kending i teamet, han vandt det første af sine to STCC titler med teamet tilbage i 1988.
Robin Rudholm, 27 år og fra Borås, debuterede hos teamet og i STCC serien sidste sæson, efter en meget lovende formel karriere.

WestCoast Racing's Dick Jönsson-Wigroth oplyser at man ud over de 8 - 10 millioner der bliver investeret i forbindelse med indkøbet af de nye biler, samt reservedele og tilbehør, så påregner teamet et driftbudget til 2007 sæsonen på yderligere 16 millioner.

Teamet forvener at starte op med de første testkørsler allerede i februar måned.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Fredrik Ekblom
  • Robin Rudholm
  • West Coast Racing
  •