Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

2-årig Volvo kontrakt til Dahlgren

Swedish
Touring Car
Championship 

14/12/06 
Yokohama

Robert Dahlgren har skrevet en 2-årig kontrakt med Volvo teamet Polestar Racing Group, dermed fortsætter han i det spor som blev lagt da han i 2005 vandt S60 Challenge mesterskabet, samt i 2006 hvor han debuterede for teamet i STCC serien.
 

Volvo og Polestar vil i år satse på en 100% 'grøn' racer, og Robert Dahlgren udtaler i den forbindelse:
"Det er vældig spændende at være den første fabrikskører i en 'grøn satsning'. Volvo og Polestar tilbyder mig de bedste udviklingsmuligheder de næste to år. Helt enkelt den bedste helhedsløsning, så det var en let beslutning."

"Hos Polestar Racing bliver Robert Dahlgren ikke bare kører, han skal deltage aktivt i både udviklingen af deres 2007 racer, samt teste den nye Volvo E85 Bioetanol motor der skal sidde i den" - udtaler Alexander Murdzevski Schedvin, Volvos motorsportchef i Sverige.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Robert Dahlgren
  • Polestar Racing Group
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: