Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Casper Elgaard bliver i DTC i 2007

Danish
Touringcar
Challenge 

12/12/06 

Efter lang tids rygter omkring Casper Elgaards fremtid kan Team Essex nu meddele, at Casper også i 2007 kommer til start i DTC for at forsvare sin tredobbelte titel i teamet.
 

Team Essex havde i lang tid arbejdet på at få et DTM sæde til Casper Elgaard, og Casper var også i Portugal forrige uge, hvor han fik sin drøm opfyldt – at prøve en rigtig DTM-racer.

Mercedes havde valgt fire nye kørere ud til en test på Estoril banen i Portugal. Casper kørte en 1,5 dages test og tilbagelage næsten 1100 km i Stefan Mückes 2005 DTM-Mercedes-racerbil, nøje overvåget af Mercedes' teamchef Gerhard Ungar og teamkoordinator Jürgen Mattheis.

På typisk tysk maner blev disse unge kørere testet på hud og hår. Speed, udholdenhed, teknisk feedback, speed over distancen, fitness og præsentation.

To kørere var klart bedst, og det var Casper Elgaard og Paul di Resta fra Skotland, som er en af Mercedes Benz’ nye unge talenter og Europamester i Formel 3 i en Dallara-Mercedes.

Efter nøje overvejelser har Mercedes nu meldt ud, at man har valgt kun at tage en ny kører ind til næste år, og her faldt valget på den unge Skotte.

Casper har imidlertid ikke mistet modet, og ud fra udtalelser fra Mercedes, der ser et potentiale i Casper, får han helt sikkert også chancen igen til næste år.

Peter Halvorsen – teamejer:
”Selvom jeg også havde håbet på DTM, er det med stor glæde, at vi får lov at beholde Casper Elgaard i teamet til næste år, og vi ser frem til endnu en superspændende sæson med masser af godt race, hvor Casper jo nu i 3 år har vist sin klasse.”

John Nielsen – teamchef:
”Det er med en vis stolthed for Team Essex, at Mercedes-AMG-teamet valgte Casper Elgaard til at køre deres DTM-racer i en stortest på Estoril banen i Portugal. Jeg var selv til stede og var meget imponeret af den måde, tingene blev grebet an på. Casper aflagde et flot visitkort, og jeg er sikker på, at han får chancen næste gang den byder sig. Nu da tingene er klare i den retning med vores stjernekører, vil Team Essex begynde at kigge på evt. andre internationale opgaver som kunne være interessant for 2007. Her tænker vi blandt andet på Le Mans og sportsvognsmesterskaberne rundt omkring i verden. Nej 2007, bliver ikke kedelig.”

Casper Elgaard:
”Jeg vil gerne sige tak til Team Essex og Mercedes Benz for at have givet mig den her mulighed i en DTM bil. Det bliver ikke i 2007, jeg kommer ud at køre DTM, men som jeg kender mit Team Essex, så kommer der andre rigtig spændende oplevelser i 2007. Nu koncentrerer jeg mig om at genvinde mit DTC-mesterskab med Team Essex. Efter en hård og vanvittig spændende sæson med kamp lige til stregen kan 2007 kun blive endnu bedre.”

Team Essex

Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Team Essex
  • Estoril
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her