Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Toyota Atlantic Series

Jesper Wulff på vej til USA

Formel Atlantic 
12/12/06 

- til Champ Car Atlantic
Jesper Wulff rejser her til morgen til USA for at teste Champ Car Atlantic, som er det amerikanske modstykke til GP2. Champ Car Atlantic køres som support klasse til Champ Car, som GP2 i forhold til Formel 1.
 

Champ Car Atlantic køres på de samme baner, dog undtaget de specielle amerikanske oval baner, som europæiske kørere har så ringe eller ingen erfaring med.

Jesper Wulff's manager Rick Gorne har aftalt test med to teams i USA inden jul. I denne uge skal Jesper teste for Gelles Racing på Roebling Road Raceway i Georgia, og i næste uge går det løs igen, hvor der er aftalt test med Conquest Racing på Moroso (Palm beach) i Florida, og senere på ugen på Sebring i Florida.

Begge teams ligger i den bedste ende af tabellen, så Jesper skal gøre alt for at finde formen efter nogle måneders pause, hvis han skal gøre sig håb om en plads i de eftertragtede teams.

Harry Laursen


Læs mere om:
  • Jesper Wulff Laursen
  •