Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Julekalender - 13. december

Diverse 
13/12/06 

Haug's Angels
 


(Grafik: Ulrik Them Poulsen)

2001 . Efter en kikset start (på grund af launch control) i Monaco måtte David Coulthard kæmpe sig op gennem feltet. De fleste lod ham passere. Men ikke den unge Arrows kører Bernoldi. Han havde nemlig gjort sit hjemmearbejde og vidste at i motorsport skal man slås om placeringer.

Tidligere på sæsonen havde han gjort livet besværligt for Michael Schumacher ved at først at være svær at komme forbi, for derefter at sætte et – vellykket – modangreb ind på tyskeren. Mens Michael Schumacher accepterede dette som en del af spillet, var Coulthard mindre imponeret.

Heller ikke Norbert Haug og Ron Dennis var vanvittigt imponerede af at Bernoldi kunne holde Coulthard tilbage i så mange omgange. Men i stedet for at rette deres vrede mod Coulthards manglende evner, gik de til verbalt angreb på stakkels Bernoldi.

Martin Møller-Thomsen