Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Hvem skal køre for Peugeot på Le Mans i 2007?

Le Mans 
11/12/06 

Le MansDer har været mange gætterier om, hvem der skal sidde bag rattet i de 2 nye diesel drevne Peugeot 908 HDI Le Mans biler, og navnene var lovet her i december, men først en gang i januar får vi svaret.
 

Peugeot har nu fortalt at de vil afsløre hvilke kørere som skal deltage i 24-timers løbet på Le Mans og tage kampen op med diesel-rivalen Audi. Der har været nævnt mange stjerne navne i forbindelse med projektet, men indtil videre er det kun bekræftet at Eric Helary skal være testkører på den franske bil.

Blandt rygterne har været, Olivier Panis, Sebastien Bourdais, Jean Alesi og Stephan Sarrazin. På Bologna Motorshow sagde Michel Barge, fra Peugeot Sport, at der var en måned til den endelige beslutning vil blive truffet.

Michel Barge sagde endvidere:
”Vi vil indsætte to 908 HDi biler på Le Mans, men vi afslører først vores kørere i midten af januar. Vi tager til Le Mans for at vinde, og er ikke bange for modstanden fra Audi. Vi er verdens førende producent af diesel motorer, og vi forventer at kunne bekræfte pålideligheden af vores HDi motorer”.

Den tidligere Formel 1 og DTM kører Jean Alesi, afslørede i sidste uge under Autosport Awards, at han ikke havde den store interesse i at deltage i det klassiske løb.
”Le Mans er for langt, og jeg er blevet for gammel” - sagde Alesi.

Selch

Læs mere om:
  • Eric Helary
  • Jean Alesi
  • Peugeot Sport
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •