Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Renault præsentere R27 i Holland

Formel 1 
08/12/06 

De regerende Formel 1 verdensmestre dropper Monte Carlo og planlægger nu at vise næste års Renault R27 i Holland. Dette skyldes næste års hovedsponsor.
 

Det var næsten blevet tradition at det franske Renault Formel 1 team afslører næste års bil i Monte Carlo, men det forlyder nu at man vil vise 2007 bilen i Holland. Flytningen skyldes hovedsagligt teamets nye hovedsponsor, Den hollandske bank ING.

Afsløringen af den nye R27 vil komme til at ske en gang i januar og med den nye hovedsponsor skal man forvente et nyt farveskift og design. Hollandske rygter går på at der vil komme en del hvid og orange farver kombineret sammen med teamets egen gule farve.

Øvrige F1 rygter siger også at Williams vil vise deres FW29 bil med Toyota motor på hovedkontoret i Oxfordshire i starten af februar.

Selch

Læs mere om:
  • Renault F1
  • Williams F1 Team
  •