Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

VM-sølv til Michael K. Christensen

Go Kart 
07/12/06 

16-årige Michael K. Christensen fra Karlslunde har allerede i sin første sæson som seniorkører opnået det næstbedste resultat, det er muligt at opnå som gokartkører: sølvmedalje ved verdensmesterskabet for Formel A, den fornemste af alle kart-klasser.
 

VM-løbet blev kørt den 1. oktober i Angerville i Frankrig. Her blev Michael K. Christensen nummer fire.

Efterfølgende blev der protesteret over, at nummer et og tre i finaleløbet havde overtrådt det tekniske reglement ved at modtage ulovlig mekanikerhjælp, da kørerne holdt klar på startstregen.

Den oprindelige nummer et og tre ved VM-finalen blev efterfølgende diskvalificeret af det internationale motorsportsforbund FIA, og i mandags stadfæstede FIAs appelret afgørelsen og gjorde dermed Michael K. Christensen til den retmæssige vinder af VM-sølvmedaljen.

Foruden andenpladsen ved VM har det unge kæmpetalent i år blandt andet vundet Deutsche Kart Meisterschaft, Torneo Industrie samt en afdeling af europamesterskabet.

Det synlige bevis på det flotte resultat overrækkes fredag den 8. december ved FIAs årlige gallafest i Monaco.


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  •