Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Barazi skifter til Zytek

Le Mans 
10/12/06 

Le MansDansk/franske Juan Barazi, der er den ene halvdel bag Barazi-Epsilon teamet, der i år vandt både kører- og teammesterskabet i Le Mans Series, skifter til næste sæson bilmærke.
 

Da Juan Barazi og Michael Vergers kørte de to mesterskaber hjem i år, skete det i en Courage C65 AER.
I 2007 kommer deres racer fra Zytek, hvorfra de får leveret en helt ny LMP2 racer, der er baseret på den succesfulde 06S LMP1 hybridracer.

Zytek raceren vil blive udstyret med en af fabrikkens egne 3,4 liters V8 motorer - en motor magen til den der sad i Binnie Motorsport's Lola i denne sæson.

Barazi-Epsilon teamet stiller i 2007 igen op i Le Mans Series, samt i Le Mans 24-timer løbet, hvortil deres LMS mesterskab i år gav dem en sikker plads i startopstillingen.

Kørerne i 2007 sæsonen hos Barazi-Epsilon teamet bliver igen Juan Barazi og Michael Vergers, mens der endnu ikke er truffet beslutning om hvem der skal være den tredje kører i deres nye Zytek racer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Juan Barazi
  • Michael Vergers
  • Barazi-Epsilon
  • Le Mans
  •