Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Begge ART kørere på plads

Grand Prix 2 
09/12/06 

ART Grand Prix teamet oplyser nu at de har begge deres kørere på plads til den kommende sæsons Grand Prix 2 løb - valget er faldet på Lucas di Grassi og Michael Ammermuller.
 

For den 20 årige tysker Michael Ammermuller, bliver det hans anden sæson i Grand Prix 2 serien, i denne sæson kørte han for Arden International, og sluttede mesterskabet på 11. pladsen.
Også for Lucas di Grassi, 22 årig brasilianer, er der tale om at at 2007 bliver hans anden sæson, han kørte i år for Durango teamet, hvor han kørte sig til en 17. plads i mesterskabet.

De to foregående sæsoner har ART Grand Prix vunde både team og kørermesterskaberne, og det er teamchef Frederic Vasseur's plan at gentage denne bedrift i 2007, derfor er hans valg faldet på to kørere med erfaring i Grand Prix 2 serien.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Lucas di Grassi
  • Michael Ammermüller
  • ART Grand Prix
  •