Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Pizzonia skriver kontrakt med FMSI

Grand Prix 2 
08/12/06 

Den tidligere Formel 1 kører, brasilianeren Antonio Pizzonia tager endnu et år i Grand Prix 2 serien i 2007, hvor han har skrevet kontrakt med Fisichella Motor Sport International.
 

For Antonio Pizzonia stod valget mellem en kontrakt i Grand Prix 2 serien, eller at tage et år i Amerika i Champ Car World Series, men da hans plan er at vende tilbage til Formel 1, valgte han at satse på GP2.

Ved at deltage i GP2 serien, er Antonio Pizzonia sikret at alle Formel 1 teamcheferne har en chance for at få øje på ham, hvis han laver noge flotte resultater.
Og da både Antonio Pizzonia og Fisichella Motor Sport International oplyser, at de begge har sat sig det mål at vinde mesterskabet i 2007, så kan han ikke få et bedre 'udstillingsvindue' - hvis altså deres plan lykkes.

Giorgio Pantano og Fisichella Motor Sport International kørte sig i år til tre sejre, så der er fint potentiale i teamet, så nu er det så op til Antonio Pizzonia og se om han kan udnytte det.
I 2007 sæsonen bliver Antonio Pizzonia team kollega med Jason Tahinci fra Tyrkiet i Fisichella Motor Sport International.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Antonio Pizzonia
  • Jason Tahinci
  •