Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Danica Patrick forventer stor fremgang

IndyCar
Series  

06/12/06 

Danica Patrick skifter i næste sæson team. Teamskiftet skal give fremgang og muligvis hendes første sejr i ICS.
 

Danica Patrick har i de sidste 2 sæsoner kørt for Rahal Letterman Racing teamet i ICS serien. Danica Patrick har gjort det rigtig flot med gode placeringer, men det sidste mangler - nemlig sejr. Det håber hun kommer med skiftet til Andretti Green Racing. Men hun ved også at, med skiftet kommer der et større pres på hende.

Danica Patrick:
”Jeg ser virkelig frem til at vinde. Nu bliver der også færre undskyldninger for ikke at vinde, så der kommer dermed et større pres på mig.”

”Andretti Green Racing er et af de førende teams, og jeg forventer selv at være med helt fremme. Jeg har haft stor succes hos Rahal Letterman Racing, men jeg havde håbet på at min første sejr ville være kommet for lang tid siden.”

”Jeg er meget spændt. Men det er også meget nervepirrende fordi man ønsker ingen dårlige undskyldninger. Har man dårlige undskyldninger, er dét en årsag til at man ikke vinder. Når jeg vinder den første sejr, vil det være en stor lettelse.”

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Andretti Green Racing
  •