Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Muligt kørerskifte hos McLaren

Formel 1 
05/12/06 

- i løbet af 2007 sæsonen
Allerede tidligt på året valgte McLaren teamet at skrive kontrakt med Fernando Alonso, og for nyligt valgte teamet så det nye talent Lewis Hamilton, frem for den mere erfarne Pedro de la Rosa som deres anden kører.
Men sådan behøver det ikke at være hele 2007.
 

McLaren teamchef og -ejer Ron Dennis oplyser nu, at viser det sig at det var en fejl at satse på Lewis Hamilton, så kan han godt blive ombyttet med testkøreren Pedro de la Rosa i løbet af sæsonen.

Men med kontrakten til den dobbelte verdensmester, spanieren Fernando Alonso, mente Ron Dennis at der var plads til at gamble lidt med teamets anden kører, derfor valgte han Grand Prix 2 mesteren Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton er i øvrigt den første Formel 1 debutant i McLaren teamet siden Michael Andretti kørte en halv sæson for dem i 1993.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Lewis Hamilton
  • Pedro de la Rosa
  • McLaren Formula 1
  •