Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Farfus skifter til BMW i 2007

WTCC 
05/12/06 

BMW har skrevet kontrakt med Augusto Farfus som fabriks kører i FIA WTCC i 2007. Den 23-årige brasilianer vil sidde bage rattet i en Schnitzer BMW 320si.
 

Augusto Farfus Jr. vil blive kollega med Jörg Müller i Schnitzer Motorsport drevet fabriksteam.
”Jeg glæder mig over at et kommende Touring Car talent vil stille op for os i næste sæson” - sagde BMW Motorsports direktør, Mario Theissen i forbindelse med nyheden.

Og Theissen forsatte med at rose den nye BMW kører:
”Siden sin debut i European Touring Car Championship i 2004, har han lært en masse og vist han konstant bevæger sig fremad. I 2006 WTCC sæsonen var blandt top kørerne helt frem til sidste afdeling. At være i stand til leve op til de krav som stilles i konkurrence præet og hårdt kæmpet mesterskab som dette, viser hans ekstraordinære evner”.

Farfus sluttede som nummer tre i kørerens mesterskab WTCC i 2006, efter Andy Priaulx og den nye team kollega Jörg Müller.
”Det er en ære når et firma som BMW giver mig chancen kører for dem. Jeg er sikker på at sidder i en konkurrencedygtig bil og mit mål er at blive verdensmester med BMW. Åbningsløbet, bliver kørt i min hjemby, Curitiba, hvilket giver mig ekstra motivation fra starten”.

I BMW familien, vil Farfus afløse Dirk Müller som har været fabrikskører hos BMW fra 2002 til 2006. Der er endnu ikke nogle oplysninger om hvor Dirk Müller vil forsætte sin karriere, men rygter går på at han vil sidde i en Alfa Romeo 147 i næste sæson.

Selch

Læs mere om:
  • Augusto Farfus Jr.
  • Dirk Müller
  • BMW Team Deutschland
  •