Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Julekalender - 4. december

Diverse 
04/12/06 

Batmobile returns
 


(Grafik: Ulrik Them Poulsen)

I 2001 kom Panoz med afløseren for den legendariske Panoz LMP Spyder ("Batmobilen"). Den nye Panoz LMP 07 blev mildt sagt ingen succes og efter Le Mans valgte Panoz, at vende tilbage til "Batmobilen". Det gav hurtigt succes og Jan Magnussen / David Brabham vandt ALMS-løbet i Portland efter hård kamp med de to Audi´er.

BigMag kørte sidste stint og ville fejre sejren med manér, så på sidste omgang trak han helt ind til pitmuren og blokerede bremserne ud for team´et....men han havde IKKE passeret målstregen! Heldigvis opdagede BigMag "fejlen" og kom over stregen 3/100 før Audi´en med Pirro/Biela!!

"Havde jeg smidt sejren væk på den måde, så havde der kun været én ting at gøre. Det var at smide sig ud på langsiden og vente på næste bil!" var BigMag's kommentar. Efterfølgende blev sejren fejret med "doughnuts" ud for dommertårnet!!

Them