Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Valget faldt på Peugeot 407

Danish
Touringcar
Challenge 

01/12/06 

- for Autoforum Racing Team Silkeborg til 2007
Efter at have benyttet Peugeot 307 EPO racere i deres to første sæsoner i Danish Touringcar Championship, så havde man fra Autoforum Racing Team Silkeborg besluttet at nu skulle der købes nye biler til sæsonen 2007.
 

De sidste par måneder har Klaus Verner og Lars Vendelbo, henholdsvis team koordinator og sportsdirektør, forhandlet med flere forskellige fabrikanter og importøre, for at finde den bedst mulige kombination til den kommende DTC sæson.
Og i dag er beslutningen så truffet: Autoforum Racing Team Silkeborg vil i 2007 stille til start med to helt nye Peugeot 407 racere.


Det bliver to Peugeot 407 modeller som denne Autoforum Racing Team Silkeborg stiller op med i 2007.
(Foto: Motorsporten.dk)

På nuværende tidspunkt er den ene kører på plads, det er David Falch, som også har kørt for teamet de to foregående sæsoner i DTC serien.
Hvem der skal køre den anden racer er endnu ikke besluttet, flere køreremner er inde i billedet. Men team koordinator Klaus Verner oplyser, at man stadig er på udkig efter den helt rigtige kører, en som har speed'en til at komme helt frem i DTC.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her