Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Premat vil have et Champ Car sæde i 2007

CCWS 
02/12/06 

Alexandre Premat har sat sig op efter et fast sæde i Champ Car World Series, efter han har kørt sin første test kørsel for Conquest Racing i sidste uge i USA.
 

Franskmanden imponerede teamet med sit tempo på MSR Houston Circuit, og nu arbejder han seriøst på at lave en fast aftale med teamet.
”Jeg meget glad for hvordan testen forløb. Bilen er meget anderledes at kører end en Formel 1 bil, men den er rigtig god at køre” - fortalte Premat.

GP2 og A1 Grand Prix vinderen kørte som tredje kører hos Spyker MF1 ved fredagens frie træninger ved det kinesiske Grand Prix, men er glad for at prøve muligheder af i løbet af vinteren.

Han fortalte endvidere efter testen:
”Jeg kan rigtig godt lide Champ Car. Jeg så alle løbene sidste år, og vil gøre hvad jeg kan for at komme med i serien næste år. Jeg er også rigtig glad for at jeg lavet en test i en Champ Car bil, for jeg syntes at serien er fantastisk, og det er rigtig sjovt bag rattet i sådan en bil.”

Selch

Læs mere om:
  • Alexandre Premat
  • Houston (gadeløb)
  •