Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

British Touring Car Championship

Silverstone ikke på løbs kalenderen

BTCC 
05/12/06 

I fredags blev løbs kalenderen i BTCC 2007 afsløret, og på den var Silverstone ikke til at få øje på, der er dog en ledig dato i april hvor banen endnu ikke er fastlagt.
 

Cheferne fra Silverstone arbejder nu sammen med officials fra British Touring Car Championship, og forventer at få den sidste plads den 22. april, men intet er på plads endnu.

En talsmand fra Silverstone banen fortalte:
”Grunden til at Silverstone mangler er på grund af datoer. Vi blev tilbudt en dato af BTCC, men den kunne vi ikke sige ja til på daværende tidspunkt”.

Datoerne i BTCC er dikteret af den TV aftale man allerede har lavet. Det gør at de aftalte datoer med stor sandsynlighed ikke vil blive flyttet.

”Vi forventede et par løftede øjenbryn, men vi har andre arrangementer på kalenderen den dag, så vi arbejder sammen med BTCC for at finde en løsning. og vi er sikre på at vi finder ud af noget” - sagde talsmanden.

Silverstone kunne godt tage den sidste dato, hvis de finder en løsning, som måske at flytte det andet arrangement som allerede er på kalenderen.
”Vi må sikre os, at vi får det passet ind mellem alt det andet” lyder en lidt kryptisk kommentar fra seriens chef Alan Gow, der tilføjer - ”der er altid noget! Vi måtte undgå fodbold World Cup i år, Rugby World Cup næste år og olympiaden året efter det.”

Selch

Læs mere om:
  • Silverstone
  •