Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Nyt sponsorkoncept

Danish
Touringcar
Challenge 

01/12/06 

Så er Den Blå Avis Fleggaard Racing atter på banen. Til sæsonen 2007 har vi et funklende nyt sponsorkoncept, som vi kalder Den Blå Avis Fleggaard Racing Community.
 

Den Blå Avis Fleggaard Racing Communitys fire bærearme er eksponering, VIP-hospitality, events og benefits.

Det betyder, at Den Blå Avis Fleggaard Racing Community nu i større grad udnytter de muligheder, der ligger i Den Blå Avis A/S’ mange underselskaber, blandt andet Ree Park – Ebeltoft Safari (tidligere Ebeltoft Zoo & Safari).


(Foto: Den Blå Avis Fleggaard Racing)

Den Blå Avis Fleggaard Racing Community søger også i 2007 at udbygge netværkstanken i væsentlig grad. Kort sagt lægger vi op til en væsentlig styrkelse af mulighederne for at netværke – både med vores samarbejdspartnere i DTC og en del nye samarbejdspartnere fra sponsorporteføljen Ree Park – Ebeltoft Safari.

Som tidligere ønsker vi med Den Blå Avis Fleggaard Racing Community også, at hver enkelt samarbejdspartner/sponsor får mulighed for at få dækket lige netop sine behov.

Nogle har kun brug for eksponering, og til dem kan vi tilbyde en skræddersyet pakke, som inkluderer de eksponeringselementer, som vi råder over internt og eksternt. Andre ønsker blot events og billetter, og atter andre vil gerne have lidt af det hele. De ønsker forsøger vi at imødekomme med vores sponsor-koncept for 2007, der på en ny og overskuelig måde giver indblik i mulighederne for et samarbejde.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Team Den Blå Avis
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her