Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2

GP2 test til Bakkerud

Grand Prix 2 
01/12/06 

Det 'nye' Carlin DPR Grand Prix 2 team tester i disse dage på Valencia banen i Spanien, hvor flere potentielle kørere til 2007 sæsonen får en chance for at vise hvad de kan, og i morgen er det danske Christian Bakkeruds tur.
 

Udover teamets faste kører, Ernesto Viso, tester Carlin DPR teamet i dag med den 21 årige spanier Andy Soucek, der vandt det spanske Formel 3 mesterskab i 2005, og som i år var en af kørerne oppe foran i 'World Series by Renault' feltet.

Carlin teamet, der netop har overtaget David Price Racing (DPR) Grand Prix 2 teamet, er på ingen måde ukendt for Christian Bakkerud, idet han tidligere har kørt for dem i 'Formula BMW UK Championship', samt de to sidste år for dem i 'British F3 International Series'.

Når Christian Bakkerud stiger ned i Carlin DPR Grand Prix 2 raceren i morgen, så har han den fordel at han allerede har testet for et par andre teams, så han har erfaring med bil typen.
Dette giver ham en lille fordel i forhold til Andy Soucek, en anden fordel er at han kender Carlin teamet og dets personale, hvilket bestemt heller ikke er uvæsentligt for at lave en god samlet præstation.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • David Price Racing
  • Valencia - Ricardo Tormo
  •      ASETEK SIMSPORTS