Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

RuSPORT solgt

CCWS 
29/11/06 

Det kriseramte Champ Car World Series team, Carl Russo's RuSPORT team, er nu blevet solgt, og vil blive videreført i serien af Dan Pettit.
 

Dan Pettit er en af bagmændene og medejerne af selve Champ Car World Series, samtidig med at han er medejer af PKV Racing, så man må nok sige at RuSPORT er landet på særdeles kompetente hænder.

RuSPORT teamet blev under Carl Russo's ejerskab ledet af Jeremy Dale, og sammen med englænderen Justin Wilson kørte de sig i år til anden pladsen i Champ Car World Series mesterskabet.

Jeremy Dale fortsætter i teamet efter at Dan Pettit har overtaget det, og udtaler i den forbindelse:
"Jeg er glad, og lettet, over at kunne orientere om ejerskiftet hvor Dan Pettit har købt RuSPORT fra Carl Russo. Vi vil fortsætte med to biler i CCWS."

Det er endnu ikke besluttet hvem der skal køre for teamet i 2007, Jeremy Dale og Dan Pettit forhandler allerede nu med flere potentielle kører, men lægger ikke skjul på at de begge meget gerne vi se Justin Wilson fortsætte i teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Justin Wilson
  • RuSPORT
  •