Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

DEC racer på Essen Motor Show

Danish Endurance
Championship 

28/11/06 

DEC - Danish Endurance ChampionshipPackeisen Motorsport ALMS/GTS2 BMW P M1 GTR
Tyske Packeisen Motorsport er her i Danmark nok mest kendt som firmaet der pt. bygger på Dennis Barths nye BMW 120 til Advan Cup klassen, men de har mange andre jern i ilden.
 

Hos Packeisen Motorsport er man i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på karrosseriet på Dennis Barths racer, og det kan fragtes hjem til Danmark den 8. december.
Det er herefter planen at karrosseriet skal males herhjemme, for igen at bliver kørt ned til Packeisen Motorsport hvor undervogn og drivlinie så vil blive monteret, så den kan stå køreklar til den 1. februar.

Sideløbende med opbygningen af Barths Advan Cup racer, har Packeisen Motorsport bygget på endnu en BMW 1'er model, som det er planen at indsætte i den tyske Langstreckemeisterschaft serie, samt i den hjemlige Danish Endurance Championship klasse når kalenderen tillader det.

Modsat Advan Cup bilen, der er bygget op efter Gruppe N reglementet, så er langdistance raceren opbygget på en noget friere reglement - ALMS GTS2 reglementet.
Den nye bil kaldes i al enkelhed 'Packeisen Motorsport ALMS/GTS2 BMW P M1 GTR', og den bliver udstyret med en 3,0 liters magnesium motor med en ydelse på 340 hestekræfter, samt en sekstrins sequential gearkasse.


Packeisen Motorsport ALMS/GTS2 BMW P M1 GTR
(Foto: Packeisen Motorsport)


Vil du se alle de nye biler på nærmeste hold, opleve et stort udsnit af årets internationale racere, det nyeste indenfor dæk, fælge, biltilbehør og styling, samt mange klassiske biler og et stort brugtmarked, så har du muligheden nu, hvor du kan tage med Motor Sports Rejser til Essen Motor Show.

Afrejse fredag den 1. december, hjemkomst søndag den 3. december 2006

Pris pr. person kun kr. 748,-


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Dennis Barth
  • Packeisen Motorsport
  •