Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ralf lover fuld motivation

Formel 1 
27/11/06 

Ralf Schumacher er ”dukket op igen”, efter at han har holdt en lang ferie efter 2006 sæsonen er afsluttet, og han siger nu at han har den fulde motivation til 2007 sæsonen.
 

Den 31-årige tysker, som vil være det eneste familien Schumacher medlem på Formel 1 gridden til næste sæson, holdt sin ferie i Dubai, efter sidste Grand Prix i Brasilien. Han er dog lige rejst til Fuji i Japan for at lave en PR event for Toyota.

”Bortset fra Dubai har jeg brugt det meste af min tid sammen med Cora (konen) og David (sønnen) i vores hjem i Salzburg” - fortalte Ralf lige før han stod på flyet til Japan.

Han tilføjede: Selvfølgelig betyder ’off season’ ikke altid ’off season’ da der altid er nogle PR opgaver som skal passes, men jeg har rigtig nydt at forlade at det Formel 1 stress der altid er, og så bare slappe af, for det betyder at jeg er fuldt motiveret til næste sæson”

Ralf fortalte også at han i sidste uge var med i den tyske udgave af "Hvem vil være millionær", hvor han vandt 125.000 euro til en børnevelgørenhed.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  • Panasonic Toyota Racing
  •