Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Får Champ Car hollandsk deltagelse?

CCWS 
27/11/06 

Jos Verstappen siger han vil kører race i Champ Car næste år. I en kolonne på hans egen hjemmeside, fortæller han sine fans at de kan se ham køre i Assen.
 

Han fortæller på sin hjemmeside, at hans fans vil have mulighed for at se ham kører når han skal kører Champ Car World Series, når klassen skal besøge Assen banen i Holland den 2. september 2007.

Verstappen siger, at ingenting er endnu er underskrevet, men at han heller ikke har så travlt, for den amerikanske sæson starter ikke før den 8. april 2007 på banen i Las Vegas.

Hollænderen røber ikke noget om hvilket team han eventuelt skal kører for. Men der kan formentligt trække tråde med hans oplysninger, og de informationer som Paul Stoddart kom med før Champ Car løbet i Mexico.

Stoddart fortalte at han var i gang med at købe et konkurrencedygtigt Champ Car team, og havde erfarne chauffører i tankerne. Samler man alle disse informationer og rygter, ser det ud til at Verstappen skal kører for sin gamle Formel 1 team chef, Paul Stoddart.

Hårdnakkede rygter i Champ Car kredse siger, at Paul Stoddart er meget tæt på at overtage CTE-HVM teamet. Faktisk siges det der kun mangler underskrifter på kontrakten. Paul Stoddart havde håbet at han allerede på nuværende tidspunkt kunne annoncere hans indtræden i Champ Car og købet af CTE-HVM teamet.
Problemet er bare at nogle af teamets sponsorer stadig har kontrakt på PR opgaver for kører og biler frem til årets udgang.

Selch

Læs mere om:
  • Jos Verstappen
  •