Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Årets kartingtalent: Kevin Magnussen

Go Kart 
25/11/06 

Dansk Automobil Sports Union har i 2006 valgt at udnævne den kun 14-årige Kevin Magnussen fra Roskilde som Årets Talent i karting.
Tidligere kunne man, når man talte med andre motorsportsinteresserede, indforstået sige, at ”Magnussen vandt i weekenden”, og alle var med det samme klar over, at nu havde Jan Magnussen igen gjort det godt på en racerbane et sted i verden. Den går ikke længere!
 

I dag er man nødt til også at nævne fornavnet, for nu har Jans søn Kevin bevist, at han er i stand til at løfte racerarven fra sin berømte far.

I sæsonen 2006 er Kevin kørt fra sejr til sejr, og stillede han op i et betydningsfuldt løb, så vandt den talentfulde ungersvend fra Roskilde.

Han kvalificerede sig til EM-finalen, vandt det nordeuropæiske mesterskab, vandt Danmarks højest profilerede kartmesterskab Peugeot Super Kart, vandt DASU mesterskabet og blev nummer fire i det internationale løb Monaco Kart Cup – alt sammen i den internationale kartklasse ICA Junior.

Næste sæson er planen at køre flere internationale løb og forhåbentlig gøre Michael K. Christensen kunsten efter og vinde europamesterskabet


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •