Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Årets rallytalent: Kasper Nyman Andersen

Rally 
25/11/06 

Dansk Automobil Sports Union har udpeget 19-årige Kasper Nyman Andersen fra Brørup som Årets Talent i rally.
Kasper har sammen med sit team i år taget de første skridt på vejen mod toppen i rallysporten. Denne vej er lang, og bestrøet med guld. Som regel kørerens eget guld.
 

Indsatsen har været lagt på at lære faget fra bunden med godt og stabilt materiel, der er afpasset til kørerens manglende rutine og erfaring. Kaspers deltagelse i år har netop været rettet mod at opnå så megen rutine og erfaring som muligt. Selv om indsatsen ikke har været specielt resultatorienteret, har der alligevel været mange gode af disse både herhjemme og i udlandet.

Kasper har en god forståelse for, at en rallykører skal være alsidig, og han har udvist vilje til at lære alle sider af sporten at kende uden hensyntagen til, om det var muligt at få en topplacering eller ej i de løb, som måtte være egnede til at lære af. Der var også plads i kalenderen til at deltage i en rallyskole, og her gav instruktørerne samstemmende udtryk for stor anerkendelse af Kasper Nyman Amdersens evner bag et rat.

Kasper har kørt med flere forskellige rutinerede andenkørere gennem året. At have en rutineret andenkører er en stor hjælp for køreren, men det betyder også, at han har en person med i bilen, som uvægerligt vil vurdere hans kørsel og evner. Også fra denne side har der været stor ros til Kasper.

Der er derfor ingen tvivl om at Kasper har evnerne til at nå langt i rallysporten, og vi glæder os til at følge hans videre færden fremad.


Læs mere om:
  • Kasper Nyman Andersen
  •