Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Han kører med en brækket arm!

Advan Cup 
25/11/06 

Han kører i den lyserøde 307. Han er dansk mester i Advan Cup. Og så kører han med en brækket arm!
 

Kim Lund Johansen, Silkeborg, var for et par uger siden igang med lidt arbejde på sit værksted, da han trådte ved siden af den stige han stod på. Resultatet var et lettere ukontrolleret styrt og en brækket arm.

Men Kim ser selv på det med godt humør: "Tja, det er da ret surt at styrte ned og brække armen, men hvad pokker, nu har jeg jo en god undskyldning for at få trænet noget mere!"

Eftersom motorsportssæsonen 2006 efterhånden er godt og vel afsluttet, har Advan-mesteren fundet en anden måde at holde sig skarp på vinteren over: Simracing.


Brækket arm? Måske, men derfor kan man godt træne!
(Foto: Spider-Web.dk)

Mange har nok prøvet bilspil i spillehaller eller på deres egne computere, men bilspil er blevet mere populære på det sidste. Især simulatoren GTR og dens efterfølger med det nærtliggende navn GTR2 er populære for tiden, og Kim indrømmer gerne at han bruger nogle timer om ugen på at "lege". "Det er naturligvis ikke det samme som at køre i en rigtig bil, men efterhånden er de da kommet godt efter det! Det giver nok ikke direkte løbstræning, men jeg får trænet min koncentration og fokusering ved at sidde og hygge mig" siger han fra sin hjemmebyggede raceframe - en stålramme med monteret racersæde, rat og pedal-sæt og naturligvis computeren.


Fokusering og koncentration bliver vedligeholdt hen over vinteren.
(Foto: Spider-Web.dk)

Efter nytår går det løs med en lokal firma-gokartsturnering, hvor Kim og hans ansatte dyster mod andre lokale firmaer. Med sig på holdet har de også holdets nye kvindelige førstekører, Louise Bjert Laursen. "Jeg har taget Louise med på holdet for at hun kan lære tingene fra bunden. Fokusering, koncentration og løbstræning. Vi kan lige så godt komme igang så hurtigt vi kan, så hun er bedst muligt forberedt på sin debut" fortæller optimistiske Kim Lund.

Fredag tager Kim til København for at modtage medaljen for sit danske mesterskab.

Team Lund Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  •