Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Når Alonso at teste for McLaren i år ?

Formel 1 
24/11/06 

Der har i flere udenlandske aviser været rygter og skriverier omkring Renault, Alonso og McLaren. Vil Renault give ham tilladelse at teste for McLaren i år ?
 

Rygterne og skriverierne går på at Renault skulle have valgt at fastholde Fernando Alonso i hans kontrakt til den 31. december i år, hvilket ikke vil give ham mulighed for at teste MP4-21 bilen i år.

Rygterne har samtidig forlydt at den 25-årige verdensmester skulle have indledt forhandlinger med Renault for at blive frigjort fra sin kontrakt tidligere end planlagt, for netop at få mulighed for at teste på Jerez den 12. – 15. december.

Andre rygter, som nok er de mest realistiske, går på at det slet ikke er Renault F1 teamet som ikke vil lade Alonso slippe ud af kontrakten med derimod Michelin. Den franske F1 dæk leverandør stoppe som bekendt som leverandør i 2006 og ønsker derfor at udnytte det dobbelte verdensmesterskab og den dobbelte verdensmester fuldt ud.

Michelin mener ikke at kunne få noget brugbart ud af samarbejdet, hvis Alonso kører flere hundrede kilometer på rivalens (Bridgestone) dæk. Det siges dog at der stadig forhandles og der er en mulighed for at Alonso får mulighed for at teste McLaren bilen i år.

Fernando Alonso har dog allerede været på McLaren Fabrikken i Woking og har fået taget mål til tilpasning af cockpittet og sædet i MP4-21 bilen. I den forbindelse har han bedt om at sæde arrangementet bliver sænket inden hans debut.

McLaren kan dog dårligt tillade at brokke sig. Teamet fra Woking har nemlig selv alle intentioner om at fastholde Kimi Raikkonen til hans kontrakt til den allersidste dag i år inden han kan afløse Michael Schumacher hos Ferrari.

Det forventes at Pedro de la Rosa vil komme til at stå for det meste af test arbejdet, når teamet tager til Barcelona i slutningen af denne måned.

Selch

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • McLaren Formula 1
  • Renault F1
  •