Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tidligere mester på vej tilbage

DTM 
24/11/06 

DTMEfter at Gary Paffett har takket nej til et tilbud fra Hondas Formel 1 team, om en plads som deres faste testkører, kom der gang i spekulationerne om at han er på vej tilbage til DTM serien.
 

Vender Paffett tilbage til DTM serien, så bliver det sammen med Mercedes Benz teamet, det team han vandt mesterskabet sammen med i 2005.
Det bliver dog næppe som en af teamet topkørere, da de allerede nu har skrevet kontrakter med tre kørere, og det forventes ligeledes af de skriver kontrakt med Mika Hakkinen indenfor kort tid.

"Jeg skal teste for McLarens Formel 1 team igen i 2007, men der bliver også tid til at deltage i en anden klasse, og her er DTM et naturligt valg" - udtaler Gary Paffett - "der er mange konkurrenter til de få ledige pladser der er tilbage, men mit mål er at vinde mesterskabet tilbage fra Bernd Schneider.

Modsat i år, vil Paffett ikke få mange testkilometer i Formel 1 raceren i 2007, det giver de nye regler ikke mulighed for.
Alligevel er det vigtigt for Paffett at fastholde forbindelsen med teamet, da dette kan være en billet til en fast plads i McLarens 'B' team i 2008, eller til et andet Formel 1 team der til den tid benytter Mercedes motore.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Gary Paffett
  •