Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Renault klar til at teste

Formel 1 
24/11/06 

Efter stilstanden siden sæsonens sidste løb, så starter Formel 1 teamne nu igen med at teste, Renault teamet har tilmeldt sig tre testsessions i år.
 

Den første gang Renaults Formel 1 team skal på banen er den 28. til 30. november, efter mere end 5 ugers pause, det sker på Circuit de Catalunya.
Kørerne her bliver teamets nye kører Heikki Kovalainen, samt deres nye testkører Nelson Piquet Jr.

Anden testsession bliver på Jerez banen den 6. til 12. december, hvor det er de to faste kørere - Giancarlo Fisichella og Heikki Kovalainen.

Tredje og sidste testsession i år bliver også på Jerez, den 13. til 15. december, er det endnu en gang de to faste kørere der er på banen.

Ved alle tre testsessions skal der testes nye komponenter beregnet til 2007 modellen, samt testes med de nye Bridgestone dæk, som det er første gang teamet skal prøve.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Giancarlo Fisichella
  • Heikki Kovalainen
  • Renault F1
  • Circuit de Catalunya
  •