Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Sæsonen sluttede med et ægte hattrick

Rally 
21/11/06 

Det danske Subaru Rally Team sluttede i weekenden rallysæsonen 2006 af med deltagelse i det 17. int. Lietemont Rally i Saarland.
 

Denne gang var det med Karl-Åge Jensen og Hans Marx på startlisten og efter Christian Jensen og Søren Tøndborgs flotte resultater de forgangne uger skulle der virkelig hænges i for at følge trop med dem.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

Udfordringer var der rigelige af, det havde også regnet meget i det sydtyske og vejene var smalle og meget fedtede, dertil skiftede det meget mellem åbne landskaber til skovstrækninger med grus og jordpassager.
Til et spørgsmål fra en de andre deltagere før løbet - " Hvad har drevet jeg helt herned for det er et forbandet svært løb med masser af chrashes " -
svarede Karl-Åge - at når det ikke blev til Condroz i år pga. DM terminen, så var det stort set det eneste løb der var til at finde og man kendte overhovedet ikke noget til det på forhånd.

Fra starten var Karl-Åge & Hans med i front, havde de første 5-6 prøver en tæt sekund duel med den hurtige belgier Bodson som 2 uger forinden var sluttet generel 6’er i Condroz rallyet. På den sidste halvdel hvor vejene tørrede mere op trak han fra og det blev med 5-8 sekunders tidstab pr. prøve Bodson vandt løbet med godt 1 minut ned til 2. pladsen som blev Karl-Åge og Hans’ og de havde igen godt 1 minuts forspring ned til 3. pladsen.

Det var godt nok et barskt løb, utrolig fedtede veje der også vekslede meget, men det er jo sådan vi kan lide det, så et løb jeg kun kan anbefale også for andre danske hold som vil prøve rallyudfordringer i udlandet, sagde en veltilfreds Karl-Åge efter løbet.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

Sæsonen sluttede således med et vaskeægte hattrick for det danske Subaru rally Team
1. plads og Grp. N sejr i Rallye Atlantis
2. plads og Grp. N sejr i DM 5 Møn begge til Christian & Søren
2. plads og Grp. N sejr til Karl-Åge & Hans i Lietemont rallyet.
Dermed tre Grp. N sejre - tre podiepladser på 3 uger.

Nu er bilen klar til nye udfordringer hos Jens Chr. Pilgaard og bevis for at den kan være med helt fremme er hermed dokumenteret.

Subaru Rally Teamet fortsætter næste sæson i en ny N12 WRX bil fra Prodrive.

Subaru Rally Team