Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ikke et skridt tilbage

Formel 1 
23/11/06 

Christian Klien som til næste sæson vil fungere som testkører for Honda, mener ikke at der er et skridt tilbage at skulle køre som testkører, og ikke aktiv Formel 1 kører. Måske er det en fordel.
 

Christian Klien siger at hans beslutning om at kører, for Hondas Formel 1 team, som test- og reservekører bestemt ikke er et skridt tilbage i hans karriere. ”Ved første øjekast ser det ud som om at et job som testkører er et skridt i den forkerte retning, men det er det ikke. Honda er et top team i Formel 1 sporten, og jeg er sikker på at jeg kan lærer en hel del” - siger Klien.

Christian Klien har kørt 46 Grand Prix'er for Jaguar og for Red Bull teamet, som afsatte ham efter 2006 sæsonen. Christian Klien forsætter med at sige:
”Hvis jeg gør et rigtig godt stykke arbejde, er jeg sikker på at jeg kommer til at kører løb igen. Jeg er fuldt fokuseret på min nye rolle som testkører.”

Selch

Læs mere om:
  • Christian Klien
  • Honda Racing F1 Team
  •