Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Næste flerårige baneaftale lavet

Baner 
21/11/06 

- i Sverige
Nu er det bekræftet, at STCC AB har lavet den anden flerårige aftale med en racerbane i Sverige. Aftalen er indgået med Karlskoga Motorstadion og indebærer forbedringer på banen over en periode.
 

For cirka en uge siden blev det annonceret, at STCC AB og Mantorp Park havde lavet en 5-årig kontrakt. Den næste bane som nu har lavet en 5-årig er Karlskoga, også kaldet: Gelleråsen.
”Det betyder meget for os og Karlskoga motorstadion” - siger Mike Luff som ejer banen - ”en langsigtet aftale med STCC betyder uhørt meget for os. Det betyder at vi kan lægge en langsigtet investeringsplan. Vi har mulighed for at afskrive projektet over flere år og vil man have muligheder for at afholde fine arrangementer som STCC må baneområdet leve op til standarden”.

Allerede i den kommende uge påbegyndes ombygningen som vil starte med siddepladserne lange start og mål langsiden. Der vil derudover blive tilføjet flere siddepladser. I 2008 forventes der at blive bygget tyve nye garager, og der vil blive investeret yderligere i andre faciliteter. Mike Luff forsætter med at fortælle:
”Vi har et stort projekt foran os. Vil i øvrigt lægge femtusinde kvadratmeter ny asfalt på banen. Det meste af udviklingen på banen er faktisk STCC’s krav, men det langsigtede samarbejde gør de investeringer mulige for os.”

På Karlskoga motorstadion har man kørt STCC siden starten af 1996. Karlskoga var en af de første baner, som havde to afdelinger på samme år. Et af løbene som køres på banen er kendt i Sverige som ’kanonløbet’, og har været kørt siden halvtresserne.

STCC organisationen og er også glade for aftalen.
”Det her følger tråden med vores ambitioner om at gøre STCC endnu bedre. Vi har mulighed for at tilbyde banerne en langsigtet tryghed og garantere geninvesteringer i baneanlægget som igen kommer til fordel for teams, chauffører og ikke mindst publikum” - fortæller Thomas Lindskrog fra STCC AB.

Selch

Læs mere om:
  • Gelleråsen(Karlskoga)
  •