Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Perfection Racing kontrakt til Pontus Mörth

Danish
Touringcar
Challenge 

17/11/06 

Det er næppe helt uventet, at Pontus Mörth og Kent Bo Steffensen fortsætter det gode samarbejde fra Sport A i det nye team bag Chevrolets satsning i DTC, Perfection Racing.
 

Pontus ser frem til at få en bil, som bliver mere konkurrencedygtig end volvoen: ”Det er klart, at jeg glæder mig til at få en WTCC-bil mellem hænderne. Volvoen var god, men Chevrolet har jo vist, at de både kan og vil være med helt fremme, og det falder helt i tråd med mine ambitioner. Og så får jeg mekanikere, som jeg kender og kan kommunikere med – det gør det hele meget lettere.”

Både Michael Klostermann og Kent Bo Steffensen er glade for aftalen. ”Det er altid rart at få tingene på plads i god tid, så der falder ro over gemytterne. Og med Pontus har vi fået en kører, som Kent allerede kender godt, så det vil spare os for en masse tid i testarbejdet.”

Perfection Racing
Jan Gripping

Læs mere om:
  • Pontus Mörth
  • Perfection Racing
  •