Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Jan Magnussen lægger forsigtigt ud

WTCC 
16/11/06 

Nu har WTCC-feltet endelig haft lejlighed til at sondere terrænet, der lægger asfalt til finaleløbene søndag i den tidligere portugisiske koloni Macau.
 

Dermed har også Jan Magnussen haft lejlighed til at gense bybanen i Macau. Den Blå Avis Fleggaard Racing-køreren, der denne weekend stiller til start for BMW Team UK, var i morges dansk tid for første gang på banen i 12 år.

I en træningssession, der blev afbrudt af afkørsler af blandt andet italienske Diego Romanini, ender Magnussen som nummer 21 af 26 kørere - 5,7 sekund efter Larini.

"Jeg synes det gik ok i dag. Jeg tog det stille og roligt for at være sikker på at få så mange omgange på banen som muligt. Det er meget let at lave fejl, som nemt kan koste en bil, eller i bedste fald en træning" - siger Jan Magnussen fra Macau.


(Foto: FIA WTCC)

"Balancen var ikke 100 % i dag. I morgen satser jeg lidt mere, men det er vigtigst, at jeg er hurtig søndag" - slutter Jan Magnussen.

I dagens første frie træning er det to Chevrolet Lacetti, der sætter sig på top-tiderne. Italienske Nicola Larini er hurtigste mand i tiden 2:34,912. Det er 1,2 sekund langsommere end banerekorden fra sidste år.

Første og anden officielle træning køres i de tidlige nattetimer dansk tid. Kvalifikationen afvikles fredag formiddag og de to løb søndag morgen dansk tid.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Macau
  • 19/11/06 - Macau - WTCC
  •