Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren har bestemt sig

Formel 1 
16/11/06 

– valget står mellem 2 kørere
Der har længe været mange gisninger og gætterier på hvem der skal køre som teamkammerat til Fernando Alonso hos McLaren teamet.
 

Fernando Alonso har tidligere i år for længst sikret sig et sæde hos McLaren. Og med Kimi Raikkonens afgang til Ferrari og Montoyas tidlige exit fra teamet, har kampen om det ledige sæde længe været interessant. En hel del emner har været nævnt, men i den senere tid har der stort set kun været nævnt 2 navne – Pedro de la Rosa og Lewis Hamilton. McLaren chef, Martin Whitmarsh, har nu også åbent erkendt at det er de 2 kørere det handler om. Andre emner er udelukket.

Martin Whitmarsh siger også at McLaren vil offentliggøre hvem der bliver den anden kører i teamet inden jul. De to kørere som begge gerne vil have sædet, får i hvert fald én chance for at overbevise teamet. I slutningen af november tester teamet i Barcelona, og her er det meningen at begge kørere skal deltage. Den seneste tids forlydender om at Mika Hakkinen skulle vende tilbage, afviser Martin Whitmarsh blankt.

Dons

Læs mere om:
  • Lewis Hamilton
  • Pedro de la Rosa
  •