Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Imola bliver 'bombet'

Baner 
15/11/06 

Det lyder alvorligt og det er det måske også!
Banen har iværksat en renovering af banen, så den igen kan opfylde de krav som kræves for at kunne opfylde kravene for et fremtidig Formel 1 løb i 2008.
 

Imola presser på for at komme i gang med en modifikation senere denne måned. Selv om San Marino Grand Prix ikke ser ud til at komme tilbage på F1 kalenderen, arbejdes der videre på banen, for at komme tilbage i VM Formel 1 serien.

Pit bygningen på Circuit Enzo e Dino Ferrari vil blive destrueret med dynamit den 19. november, for at en masse forbedringer og renovations arbejde vil blive sat i gang i den nærmeste fremtid for at bygge nye faciliteter.

Selv om næste års Formel 1 Grand Prix er blevet droppet fra næste års kalender. Imolas borgmester, Massimo Marchignoli fortalte til det italienske magasin Gazzetta dello Sport at banen stadig ser fremad for at få Formel 1 løb tilbage i 2008. Derfor er man gået i gang med renoveringen og har udnævnt nye løbs organisatorer.

Imola vil opretholde vores prestige af banen og fortæller Massimo Marchignoli ” Jeg er sikker på at manglen af Formel 1 kun vil blive en ’et års ting’ og at vi vil være tilbage i 2008 sæsonen.
I mellemtiden vil der, for det første, og for vores vedkommende, bliver en ændring i ledelsen af banen, på grund af Sagis (den nuværende organisator) mangel på at efterkomme de finansielle krav og kontrakt krav fra Bernie Eccelestone. Ændringerne vil ske meget snart, allerede inden slutningen af dette år”.

Sagis præsident – Federico Bendinelli - svare tilbage: ” Vi vil evaluere hvilke skridt vi skal tage. Som det mindste vil vi fra byen Imola kræve at vi har sikkerhed for de investeringer vi laver i nærmeste fremtid for at efterkommer de krav der er til banen”.

Hvad fremtiden bliver for Imola og Formel 1 feltet er altså endnu ikke afgjort, og vi må derfor bare vente og se hvad der kommer til at ske i løbet af denne vinter og næste forår.

Selch

Læs mere om:
  • Imola
  •