Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Marc Gené bliver hos Ferrari

Formel 1 
15/11/06 

Den spanske kører Marc Gene vil forsætte hos Ferrari teamet. Der havde ellers været rygter om andre planer, men nu bekræfter det italienske team at Gene forsat vil være som testkører i 2007 sæsonen.
 

”Han vil forsat være til vores disposition, når det er nødvendig til testarbejde” - siger en talsmand fra Ferrari og forsætter - ”han vil bliver hos os næste år, men med reduktionen af test vil det ikke være sandsynligt at han får kørt så mange kilometer”

Alle Formel 1teamne er gået med til større reduktion i antallet af testdage næste år, da det ikke er nødvendigt med så meget dæktest, efter at Bridgestone er blevet ene leverandør af dæk til feltet næste år.

Den 32-årige Marc Gene har været hos Ferrari siden 2004. Tidligere var han test kører hos Williams, hvor han kørte tre løb i 2003-2004 som afløser. Derudover har han haft 33 starter for det tidligere Minardi i 1999 – 2000.

Ferrari benytter stadig Luca Badoer som den officielle test og reservekører.

Selch

Læs mere om:
  • Marc Gené
  • Scuderia Ferrari Marlboro
  •