Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Nakajima kører hos DAMS i 2007

Grand Prix 2 
14/11/06 

Williams testkører, den japanske Kazuki Nakajima, har skrevet kontrakt med DAMS om at køre med i GP2 serien. Aftalen mellem Nakajima og DAMS er baseret på et samarbejde med Toyota.
 

Den japanske kører vil blive kollega med Nicolas Lapierre. 2007 sæsonen vil kun være det andet år i Europa, efter at have kørt Formel 3 Euro serien i 2006. ” Jeg er sikker på at mit andet racer år i Europa vil blive lettere end mit første. Jeg er meget glad for at skulle kører for DAMS. For de har en stor ekspertise” siger Kazuki Nakajima og forsætter, ”forandringen fra en F3 bil til en GP2 bil vil ikke blive nem, men takket være den support jeg får fra teamet, er jeg sikker på at jeg vil lære det hurtigt”.


(Foto: gp2media)

Nakajima sluttede i år nummer syv i F3 Euro serien og er blevet placeret i DAMS teamet af Toyota. Den japanske producent ”satte” i denne sæson Franck Perera på årets team. DAMS chefen Jean-Paul Driot siger om sin nye kører og samarbejdet med Toyota ” jeg er stolt af Toyotas tro på os for andet år i træk. Kazuki ser ud til at have alle kvalifikationer for en stor racerkører – Intelligens, hastighed og vilje”.

Yoshinori Arimatsu fra Toyota tilføjer: ”Kazuki når allerede at finde sig på plads i teamet under vinter træningen og jeg er sikker på at vi vil se fordelene allerede fra starten af GP2 sæson starten i 2007”.

Toyota har ved samme lejlighed annonceret deres planer for to af de kørere som Nekajima kørte F3 med i denne sæson. Kohei Hirate vil også tage skridtet ind i GP2 serien hos Trident Racing mens Kamui Kobayasji vil flytte til ASM F3 teamet som har vundet flere titler i Euro Serien.

Selch

Læs mere om:
  • Franck Perera
  • Kazuki Nakajima
  •