Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Winkelhock forsøger at blive hos Spyker

Formel 1 
14/11/06 

Den 26-årige Markus Winkelhock, der er søn af den tidligere Formel 1 kører Manfred Winkelhock, har udelukket muligheden for et fast sæde ved siden af Christijan Alberts i 2007 F1 sæsonen.
 

Markus Winkelhock kørte fire fredags træninger for Spyker i 2006 sæsonen. Aftalen om fredags testkørsler var næsten på plads, men men men, i formel kan alt jo ske og det gjorde det også! reglerne blev ændret.

”Jeg var blevet lovet at jeg kunne blive som testkører, men da man stoppede reglerne om en tredje bil og kører i fredags træningen i 2007 er jeg ikke sikkert på hvordan rollerne bliver organiseret næste år”.

Markus Winkelhock vil meget gerne blive i teamet og tror teamet kan forbedre sig meget næste år. ”Jeg tror teamet vil tage et skridt op af stigen i 2007. De har Ferrari motoren, Mike Gascoyne og et helt team som er højt motiveret.”

Selch

Læs mere om:
  • Markus Winkelhock
  • Spyker MF1
  •