Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Lauda jr. forsætter i DTM

DTM 
15/11/06 

DTMMathias Lauda, søn af de fleste ved nok hvem, vil ikke umiddelbart i Formel 1. Nej, han vil hellere forsætte i den tyske DTM serie.
 

Mathias Lauda har ikke foreløbig lyst til at gå i faderens fodspor eller andre Formel 1 sønner for den sags skyld. Tværtimod, han vil blive der hvor han er, nemlig i den tyske DTM serie, hvor han i år har kørt i en af de ældre Mercedes biler. Formel 1 er han med egne ord ikke i nærheden af. Men undrer sig noget over især de østrigske mediers opmærksomhed som er rettet mod andre kørere. Til en østrigsk avis udtaler han blandt andet følgende:

”Det kan jeg da godt undre mig lidt over. Jeg tror at de er mere interesserede i Formel 1 – altså i Christian Klien og i Red Bull teamet. Jeg har aldrig sagt at jeg ikke vil i Formel 1, det vil jeg gerne men ikke for enhver pris. Jeg har nu kørt race i 4 år og jeg ønsker mig i første omgang succes i DTM.”


Mathias Lauda
(Foto: DTM)

Hidtil har Mathias Lauda ikke udvist samme talent som den berømte fader gjorde. I 2005 sæsonen kørte han i GP2 serien uden nogen succes. Heller ikke i 2006 i DTM serien har han gjort meget væsen af sig.

Dons

Læs mere om:
  • Mathias Lauda
  •