Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula 3

Macau: En stor udfordring

Formel 3 
14/11/06 

De mange håbefulde Formel 3-kørere er ved at lade godt til årets store højdepunkt - Macau Grand Prix. En af nybegynderne på banen er briten Jonathan Kennard, der sluttede som nummer 12 i det britiske Formel 3.
 

Han er en af de ni kørere der kommer fra det britiske Formel 3, og forventer at han sammen med Alan Docking Racing kan gøre en god figur. "Det er et legendarisk løb, og hvis man kan tilføje det til sit CV står man utrolig godt," siger den 21-årige kører.

Kennard forventer at det bliver årets hårdeste løb. "Det bliver blandt de hårdeste løb i sæsonen, hvis ikke det hårdeste. Men jeg har haft mine bedste præstationer på en anden bane som kræver det bedste af en som kører - nemlig på Spa - så jeg føler mig klar på at tage den store udfordring som banen i Macau er," forklarer han. På Spa blev han nummer 4 i det ene af de to heats dér, som er hans bedste resultat i 2006.


Jonathan Kennard glæder sig til udfordringerne i Macau
(Foto: Fota.co.uk / Jakob Ebrey Photography)

Det bliver dog næppe Kennard der kommer til at stå øverst på podiet når løbet er kørt - dertil er der for stærke og mere rutinerede Formel 3-kørere med i feltet. Alligevel satser han på et godt løb. "Det er et meget respekteret løb, men også en stor udfordring for enhver kører. Jeg ved at teamet vil være godt og jeg arbejder godt sammen med dem. Jeg er meget fortrøstningsfuld for at vi kan sætte bilen godt op så vi kan presse topkørerne," siger han.

Alan Docking Racing stiller udover Kennard til start med kineseren Cheong Lou Meng.

Benji

Læs mere om:
  • Cheong Lou Meng
  • Jonathan Kennard
  • Alan Docking Racing
  • Macau
  • 19/11/06 - Macau - Formel 3
  •