Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

Beijing - fredagens kørsler aflyst!

A1 Grand Prix 
10/11/06 

Efter først at være blevet forsinket, så meddeles det nu at dagens frie træninger for A1 Grand Prix serien på gadebanen i Beijing er helt aflyst.
 

Gadebanen i Beijing er ellers opbygget specielt til A1Grand Prix World Cup of Motorsport Series, og den fik i morges FIA Grade 2 godkendelse, men alligevel opstod der problemer.

Klokken 15:15 lokal tid, startede man, meget forsinket, den første af de fri træninger, og få minutter efter måtte man tage de røde flag i brug, og indstille kørslen, da der var sket et uheld i 'Sving 8', hårnålen for enden af langsiden.

Efter oprydningen efter uheldet var tilendebragt, startede man op på ny, for kort efter at tage de røde flag i brug igen.
Endnu en gang var der sket et uheld i 'Sving 8', herefter blev det besluttet at aflyse alle dagens kørsler i Beijing.

Arrangørene arbejder nu på en ændring af svinget, hvorefter det skal godkendes af FIA, samt A1 GP organisationen, først herefter vil der kunne blive tale om at genoptage kørslerne i Beijing.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Beijing
  • 12/11/06 - Beijing - A1 Grand Prix
  •