Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Steffen Møller tester top Formel Renault

Formula Renault
3.5 Series 

10/11/06 

De fleste mestre og topkørere i de forskellige Formel Renault-klasser var inviteret til test på Paul Ricard, og blandt dem var også den nordiske mester, Steffen Møller. Han fik testet evnerne i Pons Racings hurtigste Formel Renault 3.5.
 

Danskeren har dog ikke i første omgang fokus på et skifte til topklassen indenfor Formel Renault. I stedet kigger Møller mere efter muligheder på den europæiske scene inden for Formel Renault 2000-klasserne. "Der er selvfølgelig en stor forskel mellem den racer jeg har kørt denne sæson og så Formel Renault 3.5'eren. Men jeg har især været imponeret over teams'enes professionalisme," siger han efter testen og lægger allerede op til hvad der er målet for 2007: "Den nordiske serie er et "familie-mesterskab" med små teams. Jeg vil derfor gerne fortsætte min karriere i Eurocup'en - det vil i sig selv være et stort skridt frem," siger han.

Indtil videre arbejdes der på at finde et team der kan blive basen for Møllers fremtid. Eurocup eller det britiske mesterskab er de to topprioriteter.

Lidt billeder fra Steffen Møllers test


(Foto: Renault Sport)

Briten Ben Hanley, der kender banen og raceren godt fra sæsonen i netop World Series-klassen, kørte dagens bedste tid i 1:15.266, kørende for Comtec Racing. Hanley har retning mod GP2 som han har testet et par gange i sæsonens vintertests.

Benji

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Pons Racing
  •