Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

ICS teamkollegaer med i Daytona 24-timer

Grand Am
Daytona Proto 

11/11/06 

Den regerende Indy Car Series mester, Sam Hornish Jr. fra Penske Racing, stiller op i 'Rolex 24 at Daytona' i januar måned sammen med sin teamkollega Helio Castroneves.
 

De to Penske Racing kørere skifter til 24-timers løbet på Daytona den 26. og 27. januar 2007 deres formel racere ud med en Riley-Lexus fra Michael Shank Racing.

I Michael Shank Racing bliver Sam Hornish Jr. og Helio Castroneves teamkollegaer med Mark Patterson og Oswaldo Negri Jr.

24-timers løbet på Daytona bliver Helio Castroneves debutløb inden for denne gren af motorsporte, mens det bliver et 'come-back' for Sam Hornish Jr. der sidst kørte det berømte løb i 1999.

Det er ikke første gang at to Indy Car Series teamkollegaer stiller op i 24-timers løbet på Daytona, sidste år stillede de to Target Chip Ganassi kørere Scott Dixon og Dan Wheldon op i løbet, hvor de kørte sig til en sejr.
Kørerne på anden pladsen generelt sidste år var Mark Patterson og Oswaldo Negri Jr., så det er et par kompetente kørere som Sam Hornish Jr. og Helio Castroneves skal dele Riley-Lexus raceren med.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Helio Castroneves
  • Sam Hornish Jr.
  • Daytona
  • 28/01/07 - Daytona - Grand Am
  •